Reglați organismul spre arderea grăsimilor in doar o terapie
 • Suprimarea apetitului
 • Reducerea poftei de mâncare dăunătoare
 • Divizarea grăsimii subcutanate
 • Fixarea rezultatului obtinuț pentru TOTDEAUNA
DOAR AZI!
PREȚUL REDUS:
159
PREȚ VECHI:
318
7 PAȘI SPRE O FIGURĂ PERFECTĂ
Personal Slim - este un instrument radical nou în sistemul de slăbire. Capsulele sunt dezvoltate ținând cont de toate nevoile fiziologice ale corpului și normalizează treptat metabolismul. Aceasta înseamnă că pentru cursul de aplicare Personal Slim, corpul dumneavoastră se va regla la nivelul muscular la comportamentul alimentar corect și va reduce masa de grăsime la norma absolută.
Cu Personal Slim, nu va trebui să faceți o dietă sau să faceți exerciții fizice grele. EL VA FACE TOATE LUCRĂRILE LA NIVEL METABOLIC ȘI CELULAR
Pasul 1

Blochează senzația excesivă de foame

Pasul 2

Reduce pofta de bucate dulci, sărate și grase

Pasul 3

Elimină excesul de lichid

Pasul 4

Descompune depozitele de grăsime subcutanată

Pasul 5

Accelerează metabolismul

Pasul 6

Oferă o detoxifiere complexă a organismului

Pasul 7

Menține rezultatul

Cum functioneaza Personal Slim?
De ce unii mănâncă totul într-un rând și nu pun în greutate, iar alții mănâncă doar o bomboană suplimentară și gata, plus în greutate?
 • Fiecare persoană are un sistem celular biologic, care este responsabil pentru toate procesele din organism, inclusiv greutatea.
 • La persoanele" subtile de la natură" în celulele corpului sunt prevăzute informațiile corecte: pentru a lua din alimente cantitatea caloriilor necesară pentru viața, iar restul să fie reciclat în energie.
 • La persoanele predispuse la plenitudine, există o încălcare a nutriției celulare. În corpul lor, caloriile sunt stocate mai întâi pentru energie și numai după aceea-pentru o viață normală.
 • Din acest motiv, mulți oameni supraponderali se simt adesea obosiți și epuizați: masa de grăsime suplimentară nu se transformă în energie, ci se depozitează sub piele și pe organele interne.
Personal Slim AJUTĂ LA CONSTRUIREA ÎN ORGANISM A LANȚULUI ALIMENTAR BIOLOGIC ADECVAT AL CELULELOR, DATORITĂ CĂRUIA COMPORTAMENTUL DVS. ALIMENTAR SE VA REARANJA ASTFEL ÎNCÂT SĂ DORIȚI SĂ CONSUMAȚI NUMAI ALIMENTELE DE CARE CORPUL DUMNEAVOASTRĂ ARE CU ADEVĂRAT NEVOIE.
DISTRIBUȚIA CALORIILOR
Acum
 • 300 de calorii

  se depozitează

 • 15 calorii

  se cheltuie pe munca creierului

 • 9 grame

  de grăsime pură ramane în organism

Personal Slim

 • 270 de calorii

  se transformă în energie curatăю

 • 35 de calorii

  se cheltuie pe munca creierului

 • 10 calorii

  se duc la menținerea activității vitale a întregului organism

Compoziția bioactivă a Personal Slim
EXTRACT DE PORTOCALE AMARE
ACETILCARNITINA
ARDEI ROȘU
CEAI VERDE
OPINIA EXPERTULUI

Ioan Baciu, D. M. N., profesor, nutriționist, nutriciolog

Multor persoane care suferă de exces de greutate, le este aproape imposibil să piardă în greutate pe cont propriu. Acest lucru se datorează unui număr de motive, printre care: metabolismul lent, stilul de viață sedentar și dragostea pentru alimentele dăunătoare. Dependența de alimente este o problemă foarte gravă. Pentru astfel de persoane care au o dependență alimentară și, în general, nu pot trece la o nutriție adecvată, s-au dezvoltat capsule Personal Slim.

Acest sistem de pierdere în greutate, acoperă toate zonele corpului responsabile pentru pierderea în greutate, le ajustează la nivelul dorit și asigură rezultatul obținut.

Personal Slim vă permite să scăpați rapid de dependența de alimente și să pierdeți greutatea fără stres.

Impactul complex al ingredientelor care fac parte din Personal Slim ajută la micșorarea excesului de greutate cu ușurință, eficient și fără riscul returnării kilogramelor pierdute.

Personal Slim - e un progres revoluționar în slăbire!
Recenzii ale celor care au pierdut deja în greutate cu Personal Slim

După nașterea celui de-al doilea copil, nu a mai rămas nici putere, nici timp. Desigur, nici nu putea fi vorba despre diete sau antrenamente-am mâncat în cea mai bună zi ceea ce copiii nu au terminat, dar noaptea după ce iam pus pe toți la culcare, îmi făceam sărbătoare a abdomenului. Cu toate acestea, despre modul în care mîncarea mea de noapte afectează aspectul meu, m-am gândit numai atunci când rudele au început să ne întrebe dacă așteptăm al treilea copil. Acesta a fost un astfel de pendal rușinos, după care am vrut să pierd în greutate în această secundă(de preferință fără efort). Și știi că aproape am reușit. Aproape - pentru că efort am depus și eu: am comandat un remediu care reglementează obiceiurile alimentare și restabilește procesele metabolice - Personal Slim. Acum, întotdeauna vreau să mănânc dimineața și aici deja se găsește și voință și timp să gătesc ceva pentru mine. Cu cina târzie am reușit să o pun capăt, într-un fel fantastic. O terapie completă de Personal Slim - și am devenit chiar mai subtilă decât am fost înainte de nașterea primului copil!

Antonia Cazacu, 37 de ani

Întotdeauna am fost destul slabă. Mi-am putut permite să mănânc totul și să nu fac sport. Dar apoi ceva a mers prost, greutatea a început să se acumuleze la o viteză nebună. M-am panicat. Am început să caut tot felul de diete, am încercat totul într-un rând. Desigur, la rezultatul nu au adus, chiar au dat efectul opus. Am încercat produse farmaceutice care au subminat foarte mult sănătatea ... chiar nu vreau să-mi amintesc. Dar acum pot spune cu încredere că printre toate mijloacele existente pentru pierderea în greutate Personal Slim-e cel mai bun, chiar și singurul produs de acest gen, care într-adevăr te ajută să scapi de excesul de greutate și de a regla organismul la o normă corectă. Esența acestui instrument este că nu arde doar caloriile suplimentare și celulele grase-dar accelerează procesele metabolice, elimină excesul de lichid, reduce greutatea corporală grasă. Cu o terapie de slăbire cu Personal Slim, am scăpat de 37 de kilograme, am devenit mai tânără, mai ușor mă trezesc dimineața și să mă simt minunat!

Gabriela Tradat, 33 de ani

Cu excesul de greutate, m-am luptat mai mult de 15 ani și am fost gata să renunț când m-am prins în mâini cu Personal Slim. Este un remediu pe bază de plante, de la care nu există efecte secundare, spre deosebire de ceea ce am luat înainte. Mă simt minunat, greutatea dispare ușor și nu se întoarce! Cu o terapie cu Personal Slim, am slăbit cu 43 de kilograme și mai continu să slăbesc, deși nu mai beau timp de trei săptămâni. Nu credeam că efectul va fi atât de uimitor. Sunt foarte mulțumită de rezultat.

Anna Purici, 42 de ani